Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Jak zvládáte GDPR, ochranu osobních údajů, ve vaší firmě? Mikro seminář zdarma

Září 17 - 9:30 - 13:00

A: Co vám seminář přinese?

09:.30 – 10:00 hodin
Shrnutí nejčastějších chyb z pohledu ÚOOÚ

PhDr. Miroslava Matoušová (Úřad pro ochranu osobních údajů)

  • Paní Matoušová jako uznávaná GDPR expertka a spolupracovnice Úřadu na ochranu osobních údajů vám představí nejčastěji se opakující chyby, se kterými se úřad setkává.
  • Ve své prezentaci se podívá i na to, jak probíhají první kontroly a na co se ÚOOÚ zaměřuje.

10:00– 10:30 hodin
Co na to právníci?

Jakub Morávek, Ph.D, (partner advokátní kanceláře Felix a spol.)

  • Jakub Morávek, v minulosti vysoce postavený zaměstnanec Úřadu na ochranu osobních údajů, nyní advokát specializující se na pracovní právo a ochranu osobních údajů GDPR, společně s vámi probere nejčastější pochybení při aplikaci GDPR a mediálně prezentované nepřesnosti, které se k nařízení vztahují.

10:30 – 10:40 hodin
Srovnání GDPR v datech –  jak se na něj mění nároky v čase

Mgr. Lucie Plachá (Hospodářská komora ČR)

  • Lucie Plachá je odbornicí Hospodářské komory pro oblast GDPR. Ve své prezentaci shrne, jak firmy řešily situaci s GDPR loni, půl roku poté a jak dnes. Řekne vám, proč je GDPR nikdy nekončící proces, jaké jsou zkušenosti ze zahraničí a co z toho vyplývá pro vás, tuzemské podnikatele.

10:45 – 12:00 hodin
Prostor pro diskuzi a vaše dotazy

Při červnovém velkém semináři se debatovalo ještě dlouho po skončení akce. Proto teď dáváme velký prostor na vaše dotazy a výměnu názorů. Diskutujte s kolegy podnikateli v sále, jak řeší GDPR u nich oni. Ptejte se řečníků na jejich zkušenosti.

Poznámka:

Mikro seminář není vhodný pro ty, kteří se zúčastnili velkého semináře 11.6.2019 s názvem „A jak se perete s ochranou osobních údajů vy? GDPR rok poté.